Čizkejk od borovnice i aronije

Sastojci za podlogu: 
50 g bele čokolade, 
75 g putera  
150 g muslija sa ukusom meda

 Za krem: 
200gr. borovnica, 
600gr.  neslanog krem sira, 
300gr. milerama, 3 kesice želatina 
75gr. šećera 
1 kesica pudinga od vanile 

Priprema
Borovnice operite i dobro ocedite. Puter otopite u šerpici, dodajte komade čokolade, malo izmrvljeni musli, dobro promešajte, sipajte u kalup za tortu obložen masnim papirom, pritisnite kašikom i ostavite da se hladi u frižideru 45 minuta. Mikserom umutite krem sir sa mileramom, dodajte želatin fiks i šećer, i još malo mutite. Puding skuvajte prema uputstvu sa pakovanja, u ½ lvode u koju ste stavili dve kašike sirupa od aronije, a zatim ga umešajte u krem i dodatjte borovnice. Fil sipati preko musli podloge i ostaviti da se dobro ohladi. Ukrasiti svežim borovnicama i bobicama aronije.

izvor http://neninekuhinjskecarolije.blogspot.ba/

Pokreće Blogger.

Stats

Blog Archive

Comments

Recent Posts

recent posts

Contact

Business

Like on Facebook